Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Winkel hippemensjes

Hippemensjes is een kleding winkel gespecialiseerd in kinderkleding. Ze hebben zowel 2 fysieke winkels in Apeldoorn en Ede maar ze maken ook gebruik van een online winkel. De winkel heeft een uitstekende klantenservice: zo hebben ze telefoon, e-mail en whatsapp contact en heb je gegarandeerd binnen een dag antwoord. Als u online voor 17:00u besteld heeft dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. Hippemensjes kleding biedt kleding aan voor new geborenen, babykleding en kinderkleding. Verder worden er ook verschillende accessoires aangeboden als badkleding, tassen, nachtkledij en zelfs speelgoed. In de online winkel kunt u met verschillende betaalmethodes betalen zoals ideal, bankoverschrijvingen, PayPal of de ouderwetse creditcard. Verder leveren Hippemensjes ook kleding naar onze zuiderburen België en de site hanteert gratis verzending kosten vanaf een totaal bedrag van 25 euro. De site heeft een algemene klanten beoordeling van 8,9 op 10 wat een zeer hoge beoordeling is aangezien iedereen een review kan achterlaten.

Sales

Momenteel bieden veel verschillende merken sales aan. Dit zijn sales van 20, 30 en zelfs 60%. Het bekende merk name it sale is zeer populair. Het merk name it bied vooral broeken en spijkerbroeken aan. Het meeste is van het merk name it maat 80. Verder is er ook een ruim aanbod aan andere sales voor verschillende kledingmerken en kledingstukken.

Quapi winterjas

Een bekend merk van goede kwaliteit wat te vinden is bij hippemensjes is de Quapi winterjas. Dit merk behoort tot de wintercollectie en op de online website kunt u een aantal jassen vinden van Quapi. Verder behoren zowel truien met als zonder capuchon toe aan de wintercollectie, dit geldt zowel voor jongens als meisjes. De kleding designer biedt het merk ook een ruim aanbod van andere kledingstukken wat niet tot de wintercollectie aan voor zowel jongens als meisjes.