Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Wat is Schiphol valet parking?

Valet parking betekent in grote lijnen; het laten parkeren van uw auto door iemand anders (genaamd een valet) tegen een vergoeding. Ook op Schiphol kunt u gebruik maken van deze dienst. De valet parking bij Schiphol is een handige manier om uw auto te parkeren.

Valet Parking

Deze dienst is geschikt om uw auto voor drie of meerdere dagen te parkeren. De valet parking heeft een speciale ingang, waardoor u sneller bij de vertrekhal aankomt en geen kostbare tijd verliest om in te checken. Onze professionele medewerkers helpen u ook met het uitladen van uw baggage. Nadien wordt uw auto geparkeerd op onze bewaakte parkeerplaats. U kunt dus rustig van uw vakantie genieten. Komt u terug van uw reis dan houden wij rekening met de aankomsttijd van uw vlucht, ook al is de vlucht vertraagd. Wanneer u terugkomt van uw vakantie krijgt u de sleutels van ons overhandigd en staat uw auto al gereed. Valet parking bij Schiphol is namelijk ook veel goedkoper en veiliger dan andere aanbieders. Ook hebben wij voldoende parkeerplekken. Ook voor minder validen en oudere mensen is de valet parking een goed alternatief.

Voordeel van valet parking

Door gebruik te maken van deze service hoeft u dus niet te gaan zoeken naar een parkeerplaats om vervolgens haastig naar de incheck balie te gaan. Valet parking bij Schiphol is dus efficient, niet duur maar bovenal ook vertrouwd. Verder kunt u de ervaringen van andere gebruikers lezen en of de valet parking uw geld waard is. Ook zijn er regelmatig kortingen te vinden bij de valet parking.