Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Waarom een elektrische fiets kopen

De e bike fietsen zijn steeds populairder aan het worden. Dit komt omdat de kwaliteit van deze fietsen steeds beter wordt. Daarnaast kun je zo parkeerproblemen ontwijken omdat je bijna overal gratis je fiets kunt stallen. Daarnaast is het ook een besparing op de kosten van parkeren dus. En je draagt ook bij aan een beter milieu. Het opladen met groene stroom is veel beter als dat je benzine gebruikt. Wij waren ook de eerste fabrikant met een kleurendisplay. Dit heeft ervoor gezorgd dat je de data zoals snelheid en afstand beter af kunt lezen. Zo heb je meer inzicht in je prestaties.

De voordelen bij Amslod

In de Review voor Amslod Fietsen kun je lezen waarom de mensen zo blij zijn met onze fietsen. Wij geven een gratis proefrit met duidelijke uitleg. Ook kunnen onze medewerkers je adviseren hoe je het beste kunt gaan fietsen. Daarnaast hebben wij ook een 2 jarige garantie aan huis. Dit zorgt ervoor dat je nooit meer met de fiets in de hand naar de fietsenmaker hoeft te lopen. Ook hebben wij ons eigen accusysteem van 43 watt ontwikkeld,. Hierdoor kun je nog langer genieten van een fietstocht.

Dit is wat onze klanten zeggen

In de Online reviews Amslod elektrische fietsen op Trustpilot lees je dat de klanten over het algemeen tevreden zijn over de dienstverlening van Amslod. Zo kun  je gratis en vrijblijvend een proefrit aanvragen via de site. Dit zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te wachten zoals je in een drukke fietsenzaak wel vaak moet. Ook de vakkundige informatie die wij open delen wordt rijkelijke beoordeeld.

De snelste middenmotor elektrische fietsen

Met een middenmotor kun je comfortabel en in stabiel tempo fietsen. Deze is voorzien van een aandrijving aan zowel het voor als achterwiel. Hierdoor kun je nog gelijkmatiger fietsen en daarnaast regel je zelf de ondersteuning. Dit is niet voor niets het meest verkochte model. Je kunt hier namelijk ook mee tegen de wind in fietsen alsof het niet is. En door de 43 Watt accu kun je lang vooruit. Ook is het een goede vervanger om ergens naar op stap te gaan. Een fiets kun je nu eenmaal makkelijker kwijt als een auto. Echter kan elke motor verschillen waardoor het verstandig is om advies in te winnen. Dit kun je bij specialisten van Amslod doen. Zij komen met de fiets voor een gratis proefrit en voorzien je van alle nodige informatie. Ook kunnen ze jou zo goed en duidelijk adviseren welke Amslod fiets wellicht beter bij je past.

Ga voor lange afstanden met een voorwielmotor

Als je veel lange afstanden rijd dan is het voorwielmotor model wat voor jou. Deze fiets heeft een geluidloze ondersteuning waardoor je ook gezellig op de fiets kunt kletsen. Daarnaast kun je ook genieten van de omgevingsgeluiden. Maar het belangrijkste is dat de accu vele malen langer meegaat. Je zult wel merken dat je wat minder ondersteuning hebt maar dit is in de meeste gevallen toch nog meer als voldoende.