Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Vakantie Bora Bora boeken

vakantie Bora Bora

Een luxe vakantie Bora Bora boeken is mogelijk via Silktravel. Deze bestemming ligt aan de voet van het Otemanu gebergte en is op 15 minuten afstand van de luchthaven, met de speedboot transfer. Dit resort ligt op een klein eiland, waar witte stranden en een azuurblauwe zee aan grenzen. Dit resort is nog niet zo lang geleden geopend en is nu al mijn favoriet. Niet dat ik er al geweest ben, maar dat gaat eerdaags wel gebeuren. Want via Silktravel hebben wij deze reis al vast staan.

Zodra je naar deze website gaat en deze resort aanklikt, waan jij je al op het strand. Het lijkt haast wel een sprookje om hier de vakantie door te kunnen brengen, zo mooi is het hier.

vakantie Bora Bora

Via Silktravel een vakantie Bora Bora geboekt

Dit resort bestaat uit 121 bungalows en beach villa’s welke over het water heen zijn gebouwd. De woonkamer heeft een glazen paneel in de vloer en hierdoor is het mogelijk om vissen voorbij te zien zwemmen. Je kan het zo gek niet verzinnen of het is wel in deze villa’s te vinden. Zoveel luxe en schoonheid onder één dak, wie wilt dat nu niet.

Toen wij de eerste foto’s op deze website zagen over de villa’s die boven het water zijn gebouwd, waren wij al verliefd op deze plek. Meteen een boeking gedaan en nu is het wachten op de dag dat wij naar deze bestemming mogen gaan.