Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Het grootste assortiment tenten bij Obelink

Tenten

Bij Obelink vindt u het grootste assortiment aan tenten van Europa. In de showroom van maar liefst 65.000 m2 in Winterswijk vindt u allerlei verschillende soorten tenten die u allemaal kunt bekijken, ervaren en uitproberen. Wanneer u de tenten in het echt komt bekijken kunt u een betere inschatting maken van het formaat, het comfort en de kwaliteit. Ook kunt u zien en ervaren hoe de tent opgezet moet worden en hoe zwaar deze is.

Zoveel wensen, zoveel tenten

TentenZoveel mensen zoveel wensen, dat geldt ook voor kampeerders. Of u nu 3 weken met het hele gezin op vakantie gaat en vooral veel waarde hecht aan comfort en ruimte of misschien houdt u van wandelvakanties en neemt u uw tentje mee op uw rug tijdens een trekking. In dat geval zult u meer hebben aan een lichtgewicht tent. Of houdt u van festivals en gebruikt u alleen daarvoor een tent? Dan is het vooral belangrijk dat u snel een compacte tent kunt opzetten. De medewerkers van Obelink kunnen u meer vertellen over de kenmerken van de verschillende tenten en wat voor u de voor- en nadelen kunnen zijn. Zo kunt u een geschikte tent vinden die past bij het doeleinde waarvoor u hem wilt gebruiken.

Online bestellen in de webshop

TentenHeeft u al een idee welke tent u wilt? U vindt alle tenten ook online in de webshop. Zo kunt u gemakkelijk uw gewenste tent online bestellen op een moment dat het u uitkomt. U hoeft de deur er niet voor uit. Bij besteding van meer dan € 50,00 wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd. Betalen kan veilig met PayPal, iDEAL of Creditcard. Naast tenten vindt u bij Obelink ook voortenten, luifels, caravans, vouwwagens, kampeerartikelen, technische accessoires en outdoor artikelen. En natuurlijk kunt u ook alles voor u tent kopen zoals scheerlijnen, grondzeil, haringen, stangen en gereedschap.