Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Op zoek naar vakantieparken in Nederland? Plan een actief weekendje weg bij Recreatiepark de Leistert

Leistert

Ga je binnenkort een weekend, een midweek, een week of misschien wel langer weg? Maar ben je liever niet al te lang onderweg en vier je daarom graag vakantie in een van de vakantieparken in Nederland? Boek in dat geval een accommodatie bij Recreatiepark de Leistert. Dit park is gelegen in het noorden van Limburg. Of het nu warm weer is of regent, door een breed scala aan binnen- en buitenactiviteiten kun je je hier het hele jaar door uitstekend vermaken.

Gooi een strike op de bowlingbaan van Recreatiepark de Leistert

Vakantieparken Nederland

Wist je dat Recreatiepark de Leistert een prachtige bowlingbaan heeft? Hier kun je je uitstekend vermaken als het weer niet helemaal mee wil werken. De vier bowlingbanen van Recreatiepark de Leistert zijn voorzien van de nieuwste snufjes. Zo kun je bijvoorbeeld disco-bowlen en voor de kleinste gasten is er een speciaal hekwerk, zodat de bal niet in de goot terecht kan komen. Je hebt voor het bowlen geen speciale bowlingschoenen nodig en iedere baan biedt plek voor maximaal zes personen.

Plan een schoolreisje bij Recreatiepark de Leistert

Vakantie

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je voor een kinderfeestje of een schoolfeestje op zoek bent naar een leuke locatie. Ook dan biedt Recreatiepark de Leistert meer dan genoeg mogelijkheden. Je kunt er zwemmen, kids kunnen zich uitleven in de indoor speeljungle, in de minidisco met Pluck of Pien, knutselen in het Klushuis en er is een bootcamp voor kids.