Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Op Camping de Gijzel in Brabant komt u tot rust

Op Camping de Gijzel in Brabant kom je helemaal tot rust. De camping ligt in een landelijke en bosrijke omgeving waar je elke dag geniet van een prachtig uitzicht. De camping ligt op één kilometer afstand van Helvoirt en in de buurt van tal van bezienswaardigheden, steden en attractieparken.

Op Camping de Gijzel in Brabant staat gezelligheid voorop

Op Camping de Gijzel in Brabant staat gezelligheid voorop. In de zomer worden er tal van activiteiten georganiseerd, zoals een gezamenlijke barbecue of een jeu de boules toernooi. Ook als het een dag regent, vermaak je je nog prima op de camping. Je kunt dan terecht in de recreatiezaal waar je onder meer kunt darten en biljarten. Verder worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals creatieve workshops en een gezamenlijke lunch of diner.

Een unieke plek, midden in de natuur

Camping de Gijzel in Brabant ligt op een unieke plek; midden in de natuur, maar dichtbij diverse parken, dorpjes en steden. De camping ligt aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen waar je een ontspannen fietstocht of wandeling kunt maken. Of maak een fietstocht naar de Oisterwijkse Vennen, het natuurgebied Kampina, het Groene Woud, het vestingstadje Heusden of het vogelbroedgebied De Leemputten.

Zin om te kamperen op Camping de Gijzel in Brabant?

Zin om te kamperen op Camping de Gijzel in Brabant? Reserveer dan eenvoudig online een kampeerplaats of neem eerst contact met ons op voor meer informatie. In 2017 heeft onze camping de Gouden Zoover Award gewonnen. Deze award bewijst dat je op Camping de Gijzel in Brabant altijd geniet van een fijn verblijf!