Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Jachthaven Vinkeveense plassen

Als je op vakantie gaat wil je alles goed geregeld hebben. Als je bijvoorbeeld een boot hebt, wil je dat deze veilig in het water ligt en niet dat je steeds op en neer moet rijden om deze in en uit het water moet halen. Daarom biedt Jachthaven Vinkeveense plassen jouw de plaatsen aan voor je boot tijdens je vakantieverblijf etc. Jachthaven Vinkeveense plassen is niet alleen een ligplaats voor boten, maar nog veel meer.

haven3

Meer dan alleen een haven

Naast dat je je boot kunt plaatsen hier, ben je verzekerd van een goede toezicht. Er kan niks gebeuren met je boot en is helemaal veilig. Daarnaast komt er ook nog eens bij dat ze jou advies kunnen geven over het onderhoud en het onderhoud van jouw boot ook kunnen verzorgen. Ook staan ze klaar als je reparatie wenst aan je boot, het maakt in dit geval niet uit waar de reparatie zich bevind (buitenboord, inboard etc). Ben je zelf heel handig en doe je het onderhoud en reparatie liever zelf, dat kan ook. Je kunt namelijk heel makkelijk en voor een scherpe prijs een overdekte ligplaats huren. Hier zijn dan ook de gemakken aanwezig zoals verwarming, een kraan om jouw boot uit het water te kunnen halen enzovoort.

boot1

Ben je geïnteresseerd

Ga jij nou nog op vakantie of wil jij het hele jaar door gegarandeerd zijn van een goede ligplaats voor jouw boot, dan is de Jachthaven echt de oplossing voor jou. Neem gerust contact op voor meer informatie, hopelijk tot snel.