Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Ik ga op vakantie dankzij een geweldige bungalow aanbieding

Dit jaar was het eigenlijk niet de bedoeling om op vakantie te gaan, natuurlijk wil ik wel, maar helaas is mijn budget deze keer niet toereikend om op vakantie te gaan. Ik baalde dan ook enorm om te horen dat iedereen om me heen wel op vakantie ging. Tot ik op internet een geweldige bungalow aanbieding tegen kwam, een aanbieding die ik niet kon laten gaan. Op de site van het Eekhoornnest stonden leuke aanbiedingen om er toch een week op uit te kunnen gaan in eigen land, voor een zeer interessante prijs. Binnen een mum van tijd had ik hier een leuke bungalow besproken, kon deze bungalow aanbieding niet laten schieten. Natuurlijk neem ik wat vrienden mee om zo een super leuke vakantie te hebben.  Meteen was mijn humeur omgeslagen in een vrolijke bui, ook ik ga dit jaar lekker op vakantie.  Moet zeggen dat er heel veel verschillende bungalows op het Eekhoornnest te huur zijn, zelfs voor een grote groep kan je hier een bungalow huren. Elk huis is voorzien van zeer luxe voorzieningen, waaronder een wasmachine, droger en zelfs een diepvries kan tot de inboedel behoren.  480

Wat een mooi huis

We keken onze ogen uit toen we bij ons vakantiehuis arriveerden, hier wil ik elke dag wel in wonen. Dankzij de mooie omgeving en natuurlijk het mooie weer heb ik de vakantie van mijn leven gehad. Wat eerst een vakantie thuis leek te worden, is dankzij de leuke aanbieding toch een mooie vakantie in het Eekhoornnest geworden.  316