Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Huis in Spanje kopen

Zodra het mogelijk is, vlieg ik naar Spanje. Zodra ik uit het vliegtuig stap overvalt mij een heel ontspannen gevoel. Ik voel me hier echt als een vis in het water. In dit land wil ik oud worden. Maar altijd in een hotel of huurappartement verblijven is veel te duur, dus ik wilde een eigen huis in Spanje kopen.

Spanjespecials.com

Toen ik weer een keer in het vliegtuig terug naar Nederland zat, nam ik een besluit: ik ging een zoektocht beginnen naar het perfecte huis in Spanje. Zo gezegd, zo gedaan. Ik kwam toen op de site van Spanjespecials.com. Ik zag dat zij naast woningen ook bouwkavels aanboden. Dit sprak mij ook wel aan, want dan kon ik een huis bouwen die helemaal aan mijn eisen voldeed, maar wellicht dat dat een stap te ver was voor nu. Dus besloot ik om voor een bestaand huis te gaan.

Goede hulp

Spanjespecials.com heeft mij heel goed geholpen, van het begin tot het einde. Ze hebben woningen voor mij gezocht, gingen mee naar bezichtigingen en toen ik mijn droomhuis gevonden had, hebben zij mij heel goed met alle vervolgstappen geholpen. Inmiddels ben ik dus de eigenaar van een geweldig pand en ik boek nog steeds regelmatig een vlucht naar Spanje, maar nu verblijf ik dus in mijn eigen huis! Dit is zo veel fijner dan een hotel of appartement. Ik ben dus heel erg blij met mijn genomen besluit om een eigen huis in Spanje te kopen!