Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Hotel Waalwijk overnachten

Hotel Waalwijk

Na onze bruiloft hebben wij via hotel Waalwijk een overnachting geboekt. Na al het feestgedruis hebben wij hier een mooie kamer gereserveerd. Een heerlijke kamer met meer dan genoeg luxe. Want er staat een bankstel op de kamer, tevens kan je gebruik maken van jouw eigen douche. Tevens kan je gebruik maken van de televisie die toegang geeft tot Netflix. Al met al een plaats waar ik elke dag wel wakker wil worden.

Onze bruiloft was geweldig, maar de dagen daarna waren ook super. Heerlijk genieten in het hotel op een zeer mooie kamer. Wat helemaal leuk is, dat je om de hoek het pretpark de Efteling heb zitten.

Hotel Waalwijk

Kom ook overnachten bij hotel Waalwijk

Wij kunnen terug kijken op een geweldig mooie bruiloft. Alle foto’s die wij nu hebben gekregen zijn erg leuk om weer naar te kijken. Helemaal de dagen erna in het Guesthouse Hotel waren super. Behalve de geweldige ligging, kan je hier ook lekker eten en daar hebben wij dan ook meerdere keren gebruik van gemaakt. Op de website van dit bedrijf kan je de diverse kamers bekijken en ook de menukaart van het restaurant. Zodra ik hier over schrijf, loopt het water mij alweer uit de mond.

Meer weten over de mogelijkheden die je hier allemaal kan boeken, kom dan een kijkje nemen op deze website.