Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Hoe kunt u een laadpaal aanvragen voor uw elektrische auto?

Mijn vriend heeft laatst een van de meest saaie auto’s (in mijn ogen dan) gekocht die iemand maar kan kopen; de Tesla, model 3. Leuke auto om te zien hoor en veel mensen willen er een hebben maar ik vind hem cliché en saai. Deze leuke auto had dus een laadpaal nodig en dat werd nog een dingetje want we hadden er geen een voor de deur staan of in de straat. Dus moest hij de eerste paar weken een paar blokjes om rijden om de auto op te laden, belachelijk toch. Dus gingen we op zoek naar een plek waar we een laadpaal konden kopen en dat werd op alleskanmee.nl. We vonden daar een complete 11 kw fase 3 laadpaal, uitgerust met een display, een meter lange laadkabel en een kabelhouder voor de kabel van de laadpaal. Ze geven aan dat het opladen met deze laadpaal het voordeligst is als u het thuis doet voor de deur. Is inderdaad fijn om op die manier niet afhankelijk te zijn van andere laadpalen op de plekken waar u naartoe gaat. U kunt met deze laadpaal het laad vermogen aanpassen op het elektrische gebruik van uw woning. De laadpaal is voorzien van druppels waarmee u het laden aan en uit zet. De laadpaal is geschikt voor het dagelijks laden van uw Tesla. Via de display kunt u informatie aflezen over het laden, de snelheid van het laden en de tijdsduur. Het is ook mogelijk om via de display de laadsterkte en de starttijd in te stellen. De laadpaal is geschikt voor buiten gebruik omdat hij bestendig is voor temperaturen van -30 tot + 50 graden. Ze beschrijven op de site de inhoud van de doos die bij de laadpaal meekomt waarin ook een handleiding zit. Ze hebben voor meerdere modellen van de Tesla laadpalen maar ook van veel andere automerken. Elk model staat er tussen die ze hebben, dus u weet snel waar u aan toe bent. Ze hebben veel andere categorieën spullen waaronder hondenrekken, dakkoffers, sneeuwkettingen, trekhaken, zonneschermen en meer. De site heeft ook een showroom en een goed bereikbaar klantenservice.

Een laadpaal voor het échte werk!

Mijn vriend is er heel blij. Het buiten bevestigen van de laadpaal ging makkelijk en met de handleiding werd het alleen nog maar makkelijker. We zijn er erg tevreden over en ik begin zowaar aan de auto te wennen. Het shoppen is 100% veilig en ze hebben een grote voorraad en een snelle levering van hun producten.

Ook interesse gekregen?

Neem dan eens een kijkje op deze website omdat:

  • Ze per auto veel informatie geven over de betreffende laadpaal
  • Ze een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding hebben
  • U 14 dagen bedenktijd heeft na het ontvangen van het bestelde product

Een fijne, professionele site om naar toe te gaan. Ze geven goede, duidelijke informatie over hun producten en zijn transparant over wat ze wel en niet kunnen bieden. Voor 16:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden dus u ontvangt uw bestelde goederen snel. Wij hebben een goed gevoel erbij en wij hopen dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft.