Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Geniet met deze 5 tips van een goedkope high tea

high tea

Wil je een high tea organiseren, maar wil je wel op de kosten letten? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Wanneer je het namelijk slim aanpakt, dan kan je met een klein budget nog altijd een heerlijke high tea hebben. Bijvoorbeeld door de aanbiedingen op Hightea.nl te benutten. Deze tips gaan je helpen.

1. Locaties vergelijken

Wanneer je op locatie een high tea wilt doen, vergelijk dan eerst de prijzen. Zo zijn er bijvoorbeeld altijd wel leuke high tea aanbiedingen in Rotterdam. Zo ben je er lekker uit, maar hoef je niet bang te zijn dat je het niet kan betalen. De prijzen kunnen sterk verschillen, dus vergelijken is wel heel slim om te doen. Kijk wel ook wat je voor die prijs geboden krijgt.

2. Zelf organiseren

Het is slim om gewoon alles zelf te organiseren. Wanneer je dit doet met de hulp van een specialist, dan hoeft het niet duur te zijn en kan je toch een lekker menu samen stellen en een leuke tijd hebben. Dat is zeker een manier om leuke tijden voor lage prijzen te beleven.

3. Een combinatie

Wanneer je wilt besparen, dan hoeft dat niet altijd over geld te gaan. Het kan bijvoorbeeld ook om tijd gaan. Zo kan je een deel laten maken door een gespecialiseerde cateraar. Wanneer je alles op een goede manier combineert, dan geef je er een persoonlijke touch aan en kan je alles toch ook professioneel laten ogen.

4. Slim handelen

Je kan de hapjes natuurlijk kopen. Je kan echter ook slim handelen. Koop een gebakje en snijd het in kleinere stukjes. Zo ben je vaak verrassend veel voordeliger uit. Dit kan je net zo gemakkelijk met hartige hapjes doen. Kijk dus eens wat je bakker allemaal te bieden heeft.

5. Laat anderen iets meebrengen

Het is natuurlijk ook altijd een optie om alle bezoekers ook iets te laten meenemen als ze naar jouw high tea komen. Je vriendinnen of je moeder en zus iets laten maken is helemaal geen probleem en het kan jou wat beter binnen je budget laten blijven.