Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Een mooie vakantie Kenia 

Ben jij weer toe aan een vakantie en ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Is een vakantie Kenia dan niks voor jou? In Afrika kun je natuurlijk op Safari en dat is vaak hartstikke leuk. Wil jij dus een keer iets anders dan normaal? Boek dan snel eens jouw vakantie naar Kenia, want dan zul je het echt naar je zin hebben. Het is heel erg interessant om de bush te bezoeken, want er zijn gewoon zoveel dieren te zien. Ook voor kinderen is het echt heel erg leuk.

Vakantie Kenia

Een top vakantie 

In Kenia zul je jezelf echt vermaken, want een vakantie kenia is echt meer dan top. Er is gewoon zoveel te doen dus elke dag staat er weer wat nieuws op de planning. Je kunt ook genieten van de mooie Keniaanse kust. Misschien wist je het nog niet maar in Kenia kun je heerlijk eten voor een leuke prijs. Wil jij graag weer op vakantie met jouw gezin, vrienden of vriendinnen? Neem dan snel een kijkje online en boek een vakantie naar keuze.

Wanneer gaan?

Vraag jij je af wanneer je het beste naar Kenia kunt gaan? Dan kun je het beste in de periode tussen juni en september gaan. Dit is het droge seizoen, maar je kunt ook op een andere datum gaan. Kenia kun je namelijk het hele jaar bezoeken. Je zult één Kenia vakantie echt geweldig vinden en je zult er zeker nog een keer naar toe gaan. Boek dus snel je reis zodat je snel het vliegtuig in kunt stappen. Het is ongeveer acht tot 11 uur vliegen, maar dat is het ook zeker waard. Ook jouw kinderen zullen zich in dit land absoluut vermaken en ze zullen heel erg veel plezier maken.