Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Echt vakantie vieren

bungalowpark De Leistert Nederland

Ga je op vakantie dan wil je ook echt het gevoel hebben dat je op vakantie bent, de kinderen worden vermaakt door het animatieteam en zelf kun je heerlijk zitten in de tuin van je bungalow of voor de tent van je caravan natuurlijk. In de avond steek je gezellig met de buren de bbq aan en geniet van een drankje, eind van de avond zit het hele kampeerveld bij elkaar en heb je met zijn allen de vakantie van je leven. Bij bungalowpark de Leistert Nederland wordt het werkelijkheid.

bungalowpark De Leistert Nederland

Logeer in prachtige bungalows

Bij bungalowpark de Leistert Nederland kun je genieten van de mooiste bungalows, kies je voor een huis in authentieke stijl of een moderne woning die van alle gemakken is voorzien. In de boerderij bungalow kun je met een hele groep vakantie vieren, voor iedereen is er wel een geschikte bungalow om je vakantie in te verblijven. Voordeel van de Leistert is dat iedere bungalow zijn eigen grond heeft, je privacy is op deze manier gewaarborgd.

Faciliteiten op het park

Voor jong en oud is er meer dan voldoende te doen op het park, speelmogelijkheden voor de kinderen en de oudere kinderen vermaken zich prima op een van de speelvelden of in het binnen of buitenzwembad. Het binnenzwembad tovert je mee naar een tropisch eiland, waar het heerlijk warm is en prachtige palmbomen. In de whirlpool ontspan je en kom je even helemaal tot jezelf, waar je aan de zwembadbar een drankje kunt drinken of iets kunt eten. Is het nog niet ontspannend genoeg, dan neem je plaats in de sauna.