Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

De tip luxe vakantiehuizen dordogne

luxe vakantiehuizen dordogneMijn vriendin en ik zijn de laatste jaren gaan bekijken of wij ergens in het buitenland een huis konden kopen. Simpelweg omdat wij vrijwel altijd in de zomer op vakantie gaan. Een huis kopen in een prachtig land leek ons dan ook ideaal, want uiteindelijk is dat een stuk voordeliger. Afgelopen zomer waren mijn vriendin en ik opzoek naar een leuke vakantiebestemming. In deze vonden wij luxe vakantiehuizen dordogne. Via de link luxe vakantiehuizen dordogne kwamen wij namelijk terecht op de website van Dordogne maison. Een vakantie boeken via deze website was voor ons dan ook ideaal, want voor een voordelige prijs konden wij een vakantie huis huren met alles er op en er aan. Uiteindelijk maakte wij dan ook gebruik van deze mogelijkheid en boekte wij dan ook een vakantie naar Dordogne!

Rijke historie

Een goede vakantie

Wij hebben twee weken doorgebracht in het prachtige vakantiehuis. Wij hadden beschikking over een prachtig huis met een eigen jacuzzi, zwembad en sauna. Ook was het gebied rondom onze vakantiehuis prachtig. Wij hebben genoten van prachtige natuur en een prachtig strand. Ook waren er vele leuke activiteiten te beleven waaronder reizen met een luchtballon. Het reizen met de luchtballon was dan ook een geweldige ervaring, want tijdens deze reis hebben wij geheel Dordogne gezien!

Activiteiten

Een huis gekocht!

Eenmaal thuisgekomen van de vakantie kregen mijn vriendin en ik al snel heimwee. Via de website van Dordogne maison hadden wij ook de mogelijkheid om een huis te kopen. Uiteindelijk hebben wij het vakantiehuis gekocht, waar wij op vakantie waren. Wij zijn enorm blij met deze aankoop! Wilt u een top vakantie beleven of een top woning kopen? Bekijk dan eens de website van Dordogne maison!