Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

De sauna aanbiedingen van Thermen vind je op deze website

Sauna aanbiedingen

Iets te vieren, gebruik de sauna aanbiedingen voor een unieke beleving op het gebied van wellness en beauty. Bij het woord wellness denk je aan ontspannen. Het vinden van lichamelijke en geestelijke balans in ons vaak (te) drukke leven. Onderschat het belang van deze ontspanning niet. Je ervaart het aan den lijve na een bezoek aan de sauna, de beauty afdeling en/of de massage afdeling, maar ook geestelijk zul je de rust vinden, die je nog niet eerder hebt gekend. Thermen Nijmegen is een fraai sauna- en thermencomplex. Veel mensen kennen deze plek en komen er regelmatig terug. Het is dan ook een druk bezochte locatie. Dit betekent echter niet dat jij die plek ook als druk ervaart.

Opgietingen

Het complex is groot en ligt in een bijzonder mooi en rustig gebied. De medewerkers zijn zeer ervaren en deskundig op hun vakgebied. Wil jij ook die bijzondere ervaring beleven van een bezoek aan de sauna met opgietingen, reserveer op tijd. Gediplomeerde saunameesters verzorgen de opgietingen. Een opgieting is een saunaritueel, waarbij een mengsel van ijs en etherische oliën op de saunakachel wordt gegoten. De saunameester heeft een sessie samengesteld die sfeerbepalend is. Er worden een muziekkeuze en een geurkeuze gemaakt en soms ook van het fruit en/of de thee. Een heerlijke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar, zul jij achteraf denken. Nog enthousiaster zul je worden als je ziet dat er regelmatig sauna aanbiedingen zijn, waarvan jij kunt profiteren.

Hotstone massage

Sauna aanbiedingen wat kies jij?

Vind je het niet zo leuk om alleen naar de sauna te gaan? Neem een vriend of vriendin mee en maak er samen een heerlijke verwendag van. Het is tevens een unieke manier om iemands verjaardag te vieren. Voor een sfeerimpressie ga je naar de foto’s van sauna en beauty de Thermen. Je krijgt een schitterende rondleiding. Wist je dat er zelfs een muzikale rondleiding mogelijk is door het bekijken van een filmpje?