Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

De proteïne recepten gingen ook mee op vakantie

Ik ben drie maanden geleden gewezen door een goede vriend op proteïne recepten. Ik worstelde nogal met mijn gewicht en mijn eetgedrag was ook niet al te best. Omdat ik al snel in een ritme kwam met deze manier van eten vond ik het een grote zonde om tijdens mijn vakantie weer in mijn oude gewoonte te vallen. Ik ben op vakantie geweest bij goede vrienden die een mooi jacht hebben waar zij echt overal mee naartoe gaan. 

proteïne recepten

Ik wist mijn mede- vakantiegangers ook over te halen

Ik heb mijn proteïne recepten boek dus mee ingepakt en wat ingrediënten die ik gebruik om mee te koken. Al snel zat de vrouw van mijn vriend ook mee te eten. Die wist haar man over te halen en zo hebben wij met zijn drieën de hele vakantie volgens het recepten boek gegeten. Uiteraard zijn wij ook een paar dagen goed gaan zondigen maar dan pakte we het daarna weer goed op door weer te eten volgens de richtlijnen. Toen wij thuis kwamen heb ik mijn vakantievrienden een cadeau gegeven. Je raadt het natuurlijk al, hetzelfde boek vol heerlijke recepten samen met een tas boodschappen zodat ze direct kunnen gaan starten. 

proteïne recepten

Achteraf was ik erg blij met deze keuze

Proteïne recepten tijdens de vakantie? Waarom niet! Ik voel mij namelijk nog steeds erg prettig in mijn vel. Ik weet zeker dat ik ongelofelijk spijt had gehad als ik niet war verder gegaan met mijn dieet. Om eerlijk te zijn smaakt het ook gewoon een stuk lekkerder dan de kookkunsten die ik had alvorens ik met dit dieet startte. Niet voor niets zijn mijn vrienden nu ook zo overtuigd als ik. Eet je goed? Dan voel je je goed. Neem daarom zelf eens een kijkje op de site en zie waarom dit blog niet op mijn site mocht ontbreken. 

 

proteïne recepten