Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

De perfecte vakantie viert u met Curaçao Exclusief

Tot rust komen op het prachtige Curaçao in een villa die van alle gemakken voorzien is? Een villa Boca Gentil huren via Curaçao Exclusief is dan de enige optie. We vertellen u graag over Curaçao Exclusief en Boca Gentil: het resort waar de prachtige villa’s te vinden zijn.

Voor iedereen een geschikte villa

Met een breed aanbod weet Curaçao Exclusief elke vakantieganger te bedienen. Welke wensen u ook heeft, er is altijd een villa te vinden die voldoet aan al uw eisen. Een eerste benodigdheid is natuurlijk de mogelijkheid uzelf even te verfrissen. Met een eigen privézwembad, die u vindt bij elke villa van Curaçao Exclusief, is dat geen probleem. Neem wanneer u dat wil een duik in het verkoelende water. De grote loungebanken, enorme koelkast en comfortabele bedden moeten ervoor zorgen dat u verblijf ook binnenshuis zo aangenaam mogelijk verloopt. Op de website van Curaçao Exclusief vindt u alle beschikbare accommodaties en de bijbehorende voorzieningen.

Exclusief resort

Veel van de accommodaties bevinden zich op het zeer exclusieve Boca Gentil, een resort gelegen naast Jan Thiel Beach. Dat betekent dat trendy beachclubs Papagayo en Zanzibar om de hoek zitten. Dé plek voor een lekkere cocktail en een even zo fijn dansje.

Hagelwitte stransen Curaçao

Als er iets is dat Curaçao karakteriseert, dan zijn het wel de hagelwitte stranden die op het eiland te vinden zijn. De plek om een jaloersmakend bruin kleurtje op te doen en om lekker te ontspannen of juist even actief te doen in de aangrenzende zee. Voor gezelligheid hoeft u niet ver te lopen. Aan het strand vindt u een groot aantal gezellige restaurantjes en barretjes. Of bezoek juist een romantisch afgelegen strandje een eindje verderop. Wat stranden betreft kunt u op Curaçao alle kanten op.

De mooiste villa’s van Curaçao

Ook een villa huren op vakantie-eiland Curaçao? Curaçao Exclusief helpt hier graag bij door u een ruim aanbod van de mooiste villa’s op het eiland te bieden. Check de beschikbaarheid en de voorzieningen, en maak uw keuze. Curaçao Exclusief helpt u graag een onvergetelijke vakantie te beleven op het mooie eiland. Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Breng een bezoek aan de website en huur snel een villa Curaçao.