Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

De leukste spellen om mee te nemen op vakantie

Als je op vakantie gaat, is het belangrijk dat je volop kan genieten van je vakantie. Daarom kan het een goed idee zijn om wat spelen mee te nemen op vakantie. Je zult ongetwijfeld wel eens moeten wachten tijdens de vakantie. Denk bijvoorbeeld de reistijden met de auto of het vliegtuig. Een leuk spel kan ervoor zorgen dat je tijdens het wachten ook plezier hebt. Bij het meenemen van een spel, is het niet alleen belangrijk dat het leuk is. Omdat je op reis bent is het ook belangrijk dat het kleine spellen als Qwixx dobbelspel zijn die makkelijk zijn mee te nemen. Er zul je een aantal spellen vinden die leuk zijn om mee te nemen op vakantie. 

Qwixx dobbelspel

Dit spel kan gespeeld worden met 2 tot 5 spelers. Het is een ideaal reisspelletje doordat de onderdelen makkelijk mee te nemen zijn. Het leuke aan dit spel is dat je niet steeds hoeft te wachten totdat de tegenstander zijn of haar beurt heeft gedaan. Wanneer je wacht op elkaars beurt, kun je namelijk ook wat doen. Het enige wat je bij dit spel hoeft mee te nemen zijn dobbelstenen en een scoreblokje.

Kaartspel Lost Cities

Kaartspellen doen het ook erg goed op vakantie. Dit spel kan gespeeld worden met 2 personen. Dit is handig voor wanneer je met zijn tweeën op reis gaan, maar ook voor de kinderen in de auto. Het spel is herhaaldelijk leuk om te spelen doordat je iedere keer weer een andere strategie kunt gebruiken om het spel te spelen. Bij dit spel is het belangrijk om slim te spelen en vooruit te plannen. Een ander voordeel van het spel is dat het snel gespeeld kan worden. Het is dus een leuk spelletje even als tussendoor wanneer je moet wachten. Het spel kan al gespeeld worden binnen 30 minuten. 

IQ-Fit denkspel

Wanneer je alleen op reis gaat, kan het ook wel eens leuk zijn om even een spelletje te doen. IQ-Fit is een denkspel die makkelijk meegenomen kan worden. Het spel heeft meer dan 200 puzzels die je kunt oplossen. Alles wordt gespeeld in een compact doosje waardoor je het vrijwel overal kunt spelen. Het neemt weinig ruimte in beslag tijdens het spelen. Haal jouw reisspellen bij deze spellenwinkel. Zij hebben een ongelooflijk groot assortiment spellen.