Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Camping Brabant De Achterste Hoef is de leukste camping in Brabant

Camping Brabant De Achterste Hoef is de leukste camping van heel Nederland. Afgelopen zomervakantie hebben mijn gezin en ik hier onze vakantie doorgebracht. Niet alleen mijn vrouw en ik hebben kunnen ontspannen, maar ook onze kinderen. Dit is voor ons veruit het belangrijkste. Ook willen we dit jaar weer naar deze geweldige camping op vakantie gaan. Toch wilden we kijken of er ook andere campings zijn.

Internetfotos_comfort-kampeerplaats-brabant

Op internet zochten we naar de verschillende mogelijkheden. Er kwamen veel campings naar voren. Uiteindelijk is er geen een camping die net zo veel leuke dingen aanbiedt dan Camping Brabant De Achterste Hoef. Zij zijn veruit de beste camping in Brabant. Overigens weten ze ook als geen ander de activiteiten leuk te maken. Dit vinden de kinderen altijd het leukst. Ook voor ouderen is er genoeg te doen op de camping. Het was dan ook mogelijk om direct op de website een datum te plannen voor de vakantie. Voordat ik dat wilde doen, had ik nog wat overige vragen over de camping. Ik wilde namelijk weten of er aankomende jaar wijzigingen zijn ten opzichte van het vorige jaar.fotos_comfort-kampeerplaats-kamperen

Contact

De telefoon werd vriendelijk opgenomen en ik werd direct netjes te woord gestaan. De medewerker wist al mijn vragen zorgvuldig te beantwoorden. Het goede nieuwst is dan ook dat er niets is veranderd. Geweldig! We gaan zeker onze vakantie doorbrengen op deze camping. Ook raden we ze absoluut aan bij vrienden, familie en collega’s.