Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Begin uw vakantie goed met de lekkerste limoncello!

Begin uw vakantie goed met de lekkerste limoncello!

De lekkerste limoncello voor een goed begin van uw vakantie

Drinkt u graag limoncello? Wij willen u graag kennis laten maken met de lekkerste limoncello ter wereld! U herkent deze limoncello direct aan zijn pure frisheid. De limoncello is namelijk van biologische afkomst en wordt gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen. En dat proeft u. Bent u benieuwd welke limoncello de lekkerste is? Lees dan snel verder.

Echte limoncello gemaakt van de lekkerste citroenen

Voor de lekkerste limoncello ter wereld moet u bij Digusti zijn. De limoncello van DiGusti is gemaakt van 100% citroenlikeur van de hoogste kwaliteit. Voor de limoncello zijn grote citroenen gebruikt uit de karakteristieke terrassen aan de zuidkust van Italië. Hier heerst een mild mediterraans klimaat, wat de citroenen een heerlijk aangename geur en een bijzonder aroma geeft. Daarbij worden geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen eraan toegevoegd. De eerlijke bereiding is wat deze limoncello zo uniek maakt!

Limoncello mixen

U kunt de limoncello puur drinken, maar het is ook heel lekker om limoncello te combineren met andere dranken. Zo kunt u er ook heerlijke cocktails mee mixen! Populaire combinaties zijn:
  • Prosecco en vanille ijs (scroppino)
  • Prosecco, munt en citroen (limoncello spritz)
  • Prosecco
  • Tonic
  • 7-up

Limoncello producten

Wilt u deze overheerlijke limoncello eens zelf proberen? Via de webshop kunt u de limoncello bestellen. Hier vindt u niet alleen de lekkerste limoncello, maar ook etenswaren met limoncello, zoals limoncello bonbons en Babà al Limoncello. Ook deze producten zijn zeker het proberen waard!

De lekkerste limoncello cadeau geven

Wilt u een ander blij maken met een lekkere limoncello? U kunt ook limoncello geschenkpakketten of een retro koelbox met 3 prijswinnende likeuren cadeau doen. De retro koelbox met 3 prijswinnende likeuren is natuurlijk ook leuk voor uzelf. Zo kunt u de verschillende overheerlijke likeuren zelf eens proberen en de koelbox is natuurlijk ontzettend handig voor op vakantie! Ook leuk om te lezen: De leukste spellen om mee te nemen op vakantie.