Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Overnachting boeken met comfort?

hotel venlo

Een overnachting boeken in een hotel met voldoende comfort en rust? Boek dan jouw overnachting bij dit hotel in Venlo! Hotel Maashof biedt drie verschillende kamers waaruit je kunt kiezen. Zo heb je hier de comfort, DeLuxe en een suite kamer beschikbaar. Uiteraard spreekt het voor zich wanneer je over een suite kamer spreekt toch? De nodige luxe en ruimte kan je hierin terug vinden. Deze kamer is te boeken voor 124 euro per nacht!

Boek een compleet arrangement!

hotel venlo

Je bent opzoek naar een overnachting waarbij jij je geen zorgen hoeft te maken over het diner of wellicht de kamers? Dan ben je bij Hotel Maashof aan het juiste adres. Hier is het namelijk mogelijk om een overnachting te combineren met een culinair diner. De koks in de keuken staan graag voor je klaar om de fijne smaken te laten proeven. De meeste ingrediënten zullen uit dezelfde streek komen waardoor het alleen maar intenser zal smaken.

Hotel in Venlo met kinderen?

hotel venlo

Niks is leuker om met je kinderen op stap te gaan. Genieten in een hotel waar jouw kinderen plezier zullen beleven. Hotel Maashof biedt een compleet arrangement waarbij je een overnachting kan combineren met het bezoeken van attractiepark Toverland. Niet alleen de toegang zal hierbij inbegrepen zijn, maar ook het ontbijt in de ochtend staat voor je klaar! De familiekamers bieden de nodige ruimte aan voor maximaal vier personen. Zo zal jouw familiedag perfect zijn en kunnen jouw kinderen plezier beleven in het park!