Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Mannen kleding trends

De afgelopen jaren zien we dat kleding voor mannen ook steeds belangrijker begint te worden. Eerst waren het meestal de vrouwen die uren voor hun kast konden staan om een leuke outfit bij elkaar te krijgen, maar de mannen kunnen er ook wat van. Vooral designer merken en designer kleding spreekt hun aan. Een mooie Louis Vuitton riem of toch die nieuwe jas van Gucci. Door de interesse van mannen in kleding kunnen de merken hier ook op inspelen. Steeds vaker zie je in bijvoorbeeld tv reclames ook mannen als model en op de grote billboards zie je ook vaker mannen voorbij komen. Maar wat zijn nou de trends voor mannen voor het najaar van 2020/2021?

Jassen

Qua jassen zullen we weer veel terug gaan zien van jaren geleden. Denk bijvoorbeeld aan het leren jasje. Het najaar staat sowieso in het teken van donkere kleuren, waarbij leren jassen dus heel goed passen. Hierbij zien we een grote diversiteit in soorten jassen. Waar de één kiest voor een mooie vintage jas kiest de ander voor een prachtig nieuw exemplaar. Het maakt eigenlijk niet zoveel uit voor wat voor een soort leren jas je kiest, als de jas je look maar af kan maken. En wat we vorig jaar al een beetje naar voren zagen komen staat oversized dit jaar ook weer centraal. Oversized jassen met schoudervullingen zijn hip – ook voor de modebewuste man. En het toffe aan deze jassen is dat je er op verschillende manieren mee kunt experimenteren. Het is bijvoorbeeld leuk om zo’n jas te combineren met een strakke skinny jeans en een fitted T-shirt. Maar je kan het ook combineren met een baggy trui en boyfriend jeans. Je kan er dus alle kanten mee op!

Truien

Qua heren truien zien we dat de coltrui weer helemaal terug komt. Vooral in winterse kleuren zoals, aubergine, roestbruin, kaki groen en antraciet. Als je de coltrui aan wilt tijdens een wat nettere afspraak kan je deze combineren met een colbert. Een colbert maakt de coltrui net wat chiquer en daardoor geschikt voor meerdere gelegenheden. Ook met een leuke gehaakte trui kan je niet mis gaan dit najaar. Voor de gehaakte truien zijn kleuren zoals beige, wit en lichtgrijs erg leuk. Een gehaakte trui is leuk om te combineren met een jeans of een pantalon als je het wat netter wilt maken. Onder de jeans staan sneakers leuk en voor onder de pantalon zijn leuke boots geschikt!