Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Kampeer Oase Elst de grootste kampeerwinkel in de regio Arnhem – Nijmegen

Bent u opzoek naar kampeerproducten om uw vakantie compleet te maken? Bij Kampeer Oase Elst bent u bij het juiste adres. Deze kampeerwinkel is gevestigd in het dorp Elst, gelegen tussen de twee grote steden Arnhem en Nijmegen. De grootste en meest complete winkel voor uw kampeerartikelen in de omgeving.

Meer dan 5000 producten in de winkel

De kampeerwinkel Kampeer Oase Elst heeft haar assortiment uitgebreid naar meer dan 5000 producten. Deze zijn allemaal te vinden in de winkel. In de kampeerwinkel zijn artikelen te vinden zoals luchtbedden en pompen, gasflessen en barbecues en opklapbare meubels zoals stoelen, tafels en meer. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten tenten. Naast caravan tenten bieden wij ook partytenten en kampeertentjes aan. Bij ons in de showroom kunnen wij u laten zien hoe een tent moet worden opgezet en wat er allemaal bij het kamperen in een tent komt kijken. Naast de tent heb je namelijk ook een slaapzak, mat en lamp nodig.

Voor vragen kunt u terecht bij Kampeer Oase Elst

Als u vragen heeft over kamperen of over onze producten kunt u altijd terecht op onze website. Hier vindt u een contactformulier die u kunt invullen. Wij geven hier zo snel mogelijk een reactie op. Ook bent u van harte welkom in onze kampeerwinkel. U kunt hier doordeweeks tussen 9 en 16 en op de zaterdag van 9 tot 17 binnenlopen voor vragen. Wij zijn op zondagen gesloten, behalve de koopzondagen.