Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Hier kunt u een huis in Turkije huren

Al een tijdje zit ik erover na te denken om een huis in Turkije huren te realiseren. Op de televisie heb ik namelijk veel over dit mooie land gezien. Daarom wil ik hier dan ook graag op vakantie. Zelf vertrouw ik moeilijk huisbazen en moet ik mensen hebben die anderen weer kennen. Ook wil ik dat het huis op het internet te vinden is. Daarom leek het mij handig dat ik op het internet ging zoeken en mijn man rond vroeg in de omgeving.

Internet2b69f362d55ed9af3cf400263cff10fd_DSC_2128

Op het internet kwam ik veel websites tegen met allemaal leuke websites erop. Toch vertrouw ik niet al deze websites. Veel van de websites hebben namelijk geen goede foto’s van het huis erop staan. Daarom wil ik dan ook graag wat anders hiervoor zien. De website waar ik helemaal van weg ben is Vila Azuro. Deze website heeft een mooi huis in Turkije huren te huur staan. Hierover wilde ik dan ook zeker meer te weten komen en heb ik besloten om contact op te nemen met een van de huisbazen.

Contactheader_07

Ondertussen kreeg ik van mijn man te horen dat ik eens moest kijken bij Vila Azuro! Wat grappig. Met dit bedrijf zat ik toevallig aan de lijn. Nu wist ik het dan ook wel zeker en stelde ik gerichtere vragen. Dit huis gaat hem dan ook zeker worden. Wij willen hier zeker op vakantie en kijken dan ook nu al uit naar de zomer!