Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Gezellig naar Bora Bora

Gezellig naar Bora Bora? Silktravel biedt jou de mogelijkheid om naar de Bora Bora eilanden te reizen. Je overnacht in een luxe bungalow met slaapkamer een luxe badkamer en een terras met toegang tot de zee. Je kan vanuit je badkamer zo de zee inspringen voor een ochtendduik.

Persoonlijke ervaring

Gezellig naar Bora Bora was voor mij altijd een droom, maar het was n ooit uitgekomen. Ik heb toen besloten om samen met mijn vriend naar de Bora Bora eilanden te gaan. Het reizen was een hele klus, omdat het zeker 1 hele dag en 4 uur reizen was. We moesten 3 keer overstappen in verschillende landen om zo bij onze bestemming te komen. Toen we aankwamen moesten we vanaf het vliegveld met een speedboot naar het eiland. Dit was een speedboot ritje van 15 minuten. Toen we aankwamen was het gewoon een droom die was uitgekomen. Alles zag er zo uit alle plaatjes die je van te voren kon bekijken. We zijn hier dan ook helemaal tot rust gekomen en willen dan eigenlijk ook niet meer weg. Alle faciliteiten waren dan ook helemaal top en we konden niet beter wensen. De service was ook uitstekend en er was aardig personeel aanwezig. Het eten dat we daar kregen was ook echt super lekker en vers, omdat je natuurlijk op zee bent is de vis elke dag vers gevangen.

Meer informatie?

Voor meer informatie kan je altijd de website bezoeken. Alvast een hele fijne vakantie en geniet van de Bora Bora eilanden.