Holiday Blog

Zon, zee en zand! | Op naar de evenaar!

Een goedkoop huis kopen in Spanje

goedkoop huis kopen in Spanje

Ook van plan om een goedkoop huis kopen in Spanje, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Via Puurspanje is het mogelijk om je in te schrijven als woning zoekende. Deze Nederlandstalige makelaar zal er alles aan doen om aan jouw wensen te voldoen. Zo zijn zij werkzaam in de regio van Zuid-Spanje. Zij weten als eerste waar een woning vrij komt en kan hiervoor jou een tip geven.

Waarom juist de keuze op deze regio is wel duidelijk. Hier is er nog geen sprake van een massatoerisme. Bovendien zijn hier zachte winters en milde zomers. De cultuur, maar ook de natuur is hier erg mooi en dat spreekt ons bijzonder aan.

goedkoop huis kopen in Spanje

Wij gaan een goedkoop huis kopen in Spanje

Na onze zoveelste vakantie in dit prachtige land, staat ons besluit vast. Hier willen wij wel definitief gaan wonen. Elke morgen wakker worden in deze mooie omgeving, in plaats van in de drukte van een stad in Nederland. Lang hebben wij hier niet over na hoeven denken, want na een eerste bezoek stond ons besluit al vast. Alles wat wij in Nederland hadden opgebouwd gingen wij achter ons laten, om in Spanje een nieuw leven op te gaan bouwen.

Samen met de makelaar van Puurspanje hebben wij een aantal woningen bezocht. Het ene huis was nog mooier dan het andere en dat maakte een keuze maken juist zo moeilijk. Toch is het ons gelukt om hier een nieuw thuis te vinden.